top of page

Vi tog til Milano!

Opdateret: for 1 dag siden

Midt i oktober tog en gruppe af os fra Danmark, Norge og Sverige til Milano. Vi skulle nemlig besøge verdens største messe i HORECA, Host Milano 2023.

Mahlkönig hos rRebel Denmark
Mahlkönig EK OMNIA

Vejret viste 25 grader og solskin, så vi pakkede sommertøjet og tog til Italien.


Messen, der afholdes hvert andet år i Milano, er en perfekt mulighed for at mødes med leverandører og branchekolleger, men også for at lære om de seneste produktnyheder og den nyeste teknologi.


Vi mødte blandt andre La Marzocco, Mahlkönig og Mazzer. Dagene var pakkede med spændende nyheder og skønne genbesøg af venner og kolleger. Og aftenerne var fyldt med restaurantbesøg, med masser af pasta og god vin.


Mazzer Philos og en opdatering af Strada


Messen giver også altid et godt indblik i, hvor lang tid det egentlig tager at udvikle et nyt produkt. Med både innovative løsninger og nye funktioner er der mange parametre at tage højde for, når man udvikler nyt udstyr. Et eksempel er en kværn, der blev vist på messen i 2015 som prototype, men som først stod på dette års messe som et færdigt produkt, klar til at blive lanceret. Det havde således taget otte år at udvikle den nødvendige teknologi. Dette viser det solide arbejde der ligger bag hvert nyt produkt. Værd at blive mindet om, når man står og arbejder med slutresultatet efterfølgende.


Mahlkönig EK OMNIA og Nebo fra rRebel Sweden 🤍


La Marzoccos nyheder handlede om en opdatering af Strada, nyt tilbehør og forbedringer til Linea Mini og Pico - den nye hjemmekværn. De arbejdede også på en ny kommerciel kværn, som de ikke havde lanceret endnu, men som er i gang. Mazzer viste sin nye kværn Philos som er til hjemmebaristaer og fungerer til alle ekstraktionsmetoder, espresso og filterbrygning. Kværnen har et flot design i et lille og pænt format. Og med sit solide materialevalg er Philos et godt valg for baristaer, der leder efter kvalitet i små rum.


La Marzocco PICO


Men den måske største og mest spændende nyhed på messen var Mahlkönings samarbejde med La Marzocco omkring en kværn, der taler sammen med espressomaskinen via wi-fi. Espressomaskinen fortæller således kværnen, hvordan den skal indstille formalingsgraden ud fra tid og vægt under brygningen. For at kværnen kan tale sammen med espressomaskinen, skal du have en La Marzocco ABR (integreret vægt) model. Hvis du ikke har det, kan det installeres på din eksisterende espressomaskine. Kværnen vil selvfølgelig kunne testes hos os, mere information om den kommer senere. Mahlkönig præsenterede også EK Omnia kværnen, en ny flagskibskværn, der bygger på arven fra EK43. Og nu kan Mahlkönig stolt præsentere sin EK-familie, EK43, EK43 S og Omnia. Vi kan ikke vente til, at den lander i vores showroom.


Mahlkönig EK OMNIA


Efter fire dage var vi inspirerede, trætte og glade og tog hjem til Skandinavien. Mange af nyhederne fra de forskellige leverandører handlede om at automatisere flere af funktionerne, både på espressomaskinerne men også på kværnene. Men i stedet for at tale om nye og mere automatiske funktioner, handler det i højere grad om muligheden for at kvalitetssikre kaffen. Både for slutresultatet i koppen for gæsternes skyld, men også for dig som cafe- eller restaurantejer så resultatet i håndværket forbliver højt og stabilt.


Mahlkönig & La Marzocco: The Sync System


Vi glæder os til at få de nyeste produkter ind i vores showroom, prøvekøre dem og efterfølgende vise dem frem for jer alle.


Vi ses

rRebel

Comments


bottom of page